’t Hof is een weekje dicht!

2015 – De bekende laatste loodjes liggen achter ons. Na een feestelijk oud en nieuw en de dag daarna op 1 januari de Hoffelijke Nieuwjaarsborrel is het dan eindelijk toch zover gekomen. We gaan een weekje op vakantie en de boel gaat op slot. Ja, we staan er zelf ook van te kijken. Zomaar een weekje de boel, de boel. We zijn gesloten van Zaterdag 2 tot en Maandag 11 januari 2016. De vloer krijgt weer een lekker fris verfje en ook de tafels en de bar komen schilder technisch aan de beurt. En dat doen we niet zelf want wij nemen het hazepad. Lekker weg.

Wel verdiend al zeggen we het zelf. En al was het maar om even stil te staan en terug te kijken. Want ondanks het feit dat we al weer dik vijf jaar bestaan, hebben we dit jaar wederom een boel meegemaakt. We noemen onze eerste Caféweek. De fantastische optredens van Bram en Myrthe. Een zonnige ‘Jazz in Buren’ met Connie van Koningsbrugge and friends . Een super lange zomer met de mooiste feesten en wederom uitbreiding van onze speciale bieren.

We kregen bezoek van oldtimerclubs, personeelsverenigingen, netwerkgezelschappen en bedrijfsbijeenkomsten. Hebben (we liegen niet) duizenden fietsers op de koffie en aan de cola gehad. Even zoveel motorrijders die massaal voor de Van Dobben Croquetten en uitsmijters kwamen. Zo ook hebben we tientallen barbeque’s mogen organiseren. Vele verjaardagen, recepties en huwelijksfeesten verder; kunnen we eigenlijk maar één; nee twee conclusies trekken. Het was fantastisch om mee te maken en ja, we gaan lekker een weekje op vakantie.

Mochten wij u niet meer spreken. Wij wensen u een gezond en natuurlijk een ‘Hoffelijk’ 2016 en tot 12 januari 2016.

Anneke Derksen en Ludo Huising
Team De Hofhouding

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden