Welkom in De Hofhouding

LET OP: MOMENTEEL IS DE HOFHOUDING GESLOTEN!
VANAF HALF MAART: RESTAURANT DE HOFHOUDING

Natuurlijk kunt u ook in 2019 bij ons terecht voor een perfect kopje Segafredo koffie met een heerlijk stuk Betuws appelgebak… maar De Hofhouding 2.0 is meer. Veel meer! Want wat De Hofhouding echt uniek maakt is de prachtige ambiance van de oude smederij uitgevoerd met frisse uitstraling en heerlijke gerechten. En natuurlijk de perfecte ligging van “Het mooiste terras van de Regio” aan de Onderdreef aan de rand van het pittoreske Buren in de Betuwe.

Hoffelijkheden

Wij serveren de lekkerste hoffelijkheden en verrassen u met de heerlijkste bieren. Want naast ons premium bier Hertog Jan schenken wij ook Seef, Duvel, Mort Subite, Het ‘Bolleke’ De Koninck, Vedett Blond en vele andere. Daarnaast hebben we de echte Skuumkoppe en de Herfstbock uit Texel, CORNET (Kasteel Diepensteyn in Steenhuffel), d’Anvers Triple uit Antwerpen, Vedett Extra White uit Brussel, Lost in Spice en ‘Geniet & Geef’ voor KiKa op de tap. En natuurlijk niet te vergeten onze eigen pilsener Hofke Bier. Het bier van Buren’.

Onze wijnen komen uit Italië, Frankrijk en Spanje en worden geleverd door wijnleverancier Sprang uit Geldermalsen. Geserveerd in de juiste glazen en op de juiste temperatuur. Want De Hofhouding staat voor kwaliteit en gemak. Dat ziet u ook terug in al onze hoffelijkheden. Van ons vers afgebakken Oerbrood tot aan de oude vertrouwde bitterbal; maar dan wel van Van Dobben natuurlijk.

Genieten

Wij stellen u als klant centraal en zorgen zo goed mogelijk voor uw ‘qualitytime’. Maar had u eigenlijk iets anders verwacht van De Hofhouding van Buren? De stad van onze vorst en zijn voorvaderen. Op deze plaats willen wij u dan ook breeduit informeren over De Hofhouding en alles wat Buren u te bieden heeft. En na het lezen van al dit moois staan wij klaar om u van harte welkom te heten!

Nog meer nieuws!

Niet alleen alles wat uit onze keuken komt; maar zelfs onze nieuwsberichten zijn kakelvers (zie hieronder). En voor al ons overige nieuws klikt u [hier…].

De Hofhouding gaat over in nieuwe handen!

November 2018 - We waren er natuurlijk al even mee bezig maar vanaf vandaag kunnen we officieel bekend maken dat De Hofhouding overgaat in andere handen. Want vanaf 1 februari 2019 is Stephanie de ...

© 2019 Restaurant de Hofhouding