Amsterdamse week in De Hofhouding

Juli 2016 – De Amsterdamse Week komt er weer aan. Van 12 tot 17 juli is het knalle geblazen. Na het doorslaand succes van vorig jaar hebben we besloten om het dit jaar weer dik vet over te doen. Ondanks dat de vorige editie bijna niet beter kon gaan,  hebben we op basis van alle feedback een paar conclusies getrokken. Oftewel; meer Gin-Tonics! En dat gaan we dan ook absoluut doen.

GinTony

Dit jaar komen we terug met maar liefst drie verschillende Gintony’s en ook nogeens voor een onweerstaanbaar prijsje. Nu maar hopen dat het weer meezit zodat De Hofhouding dé plek wordt om af te blussen. O ja, we hebben ook weer Zatte van Brouwerij ‘T IJ op de tap want er kan er maar één de winnaar zijn. En als extra IJwit op de fles. Het witste bier van Amsterdam!

brouwerijhetij_SidebarLogo-150x150De Amsterdamse kaart

Naast dit overweldigende nieuws hebben we voor de fijnproevers onder ons nog meer goed nieuws. De hamburger komt terug in zijn traditionele vorm. Hamburger ’t Hof, zelf gedrukt met gehakt van Arno de slager met verse huisgemaakte guacamole is onmisbaar tijdens de Amsterdamse week. Ook dit jaar kunt u drie verschillende nieuwe broodjes verwachten maar hoe en wat houden we nog even geheim tot de eerste minuut dat ’t Hof weer open gaat onder het regime van Wessel en Josephine. Het Amsterdammertje maakt zijn opwachting en combineert heerlijk met een Zatte van de tap. En voor de iets exotische ingestelde Bourgondiërs onder ons zijn de nacho’s met verse guacamole en zure room weer te bestellen bij de keuken!

Weekendbite

De weekendbite belooft veel goeds; in de wandelgangen werd er al gespeculeerd over een echte Burense die de pannen over gaat nemen in de vorm van een Weber-bbq met zijn famous ribs. En deze info bleek geheel juist; want niemand minder dan Grillmaster Gé (spreek uit als Djii) komt het vuur opstoken! Voor alle in and outs klik hier.

Conclusie; de Amsterdamse week komt terug en ook dit jaar mag je het absoluut niet missen. Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

 

FeestTeam ‘Amsterdamse week’ De Hofhouding
Wessel en Josephine

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden