Triple d’ Anvers

TAPBIER – Triple d’Anvers van De Koninck is een echte Belgische tripel, maar dan op z’n Antwerps. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan ’t Stad.

Je zal het snel merken: dit is een bokaal boordevol goesting. Laat je verrassen door de lichtzoete smaak van de eerste slok en de frisse, sprankelende toetsen. Geniet van het fruitige aroma en het subtiele samenspel tussen karamel- en bleke mouten.

triple danversTriple d´Anvers

Deze triple heeft een mooi evenwicht tussen fruitige en happige geuren met een zoete toets op de achtergrond. En natuurlijk op het vat van De Hofhouding. Goudblond en helder met een rijke witte schuimkraag en op de ideale temperatuur van 7 graden. Volmondig, zoals een echte tripel, en tegelijk zeer doordrinkbaar. De Triple d’Anvers is een bier van hoge gisting met een blonde tot zeer lichte amberkleur.

Mouten en hoppen

Zijn absolute pluspunten zijn de fruitige aroma en het subtiele samenspel tussen bleke- en karamelmouten. Zonder toegevoegde kruiden, met enkel het heerlijke samen gaan van mouten en hoppen. Lichtzoete start met een mooie balans tussen hopbitter, fruitig- heid en een fris, sprankelend karakter door hergisting.

Dit bier is pas sinds 2010 op de markt en is de opvolger van De Koninck Tripel.

Terug naar het bierdossier

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden