Betuws Wijndomein in ’t Hof

November 2017 – Eindelijk dan toch uitbreiding op de kaart qua wijn. Want met trots presenteren en serveren wij vanaf aanstaande vrijdag de Burense wijnen van het Betuws Wijndomein. De Hoffelijkste wijnen van eigen bodem. Daar zijn we trots en fier op! of is dat hetzelfde? Hoe dan ook. Voor een heerlijk glas wijn uit de Betuwe bent u bij ons aan het juiste adres.

Betuws Wijndomein

Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap, te midden van Oranjestad Buren, Glasstad Leerdam en Fruitig Geldermalsen, vindt u de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht. Reeds vanaf het begin heeft het Betuws Wijndomein zowel nationaal als ook internationaal op diverse concoursen medailles weten te behalen. Een resultaat waar Diederik en Arina trots op kunnen zijn! De wijnbouw in Nederland is groeiende; er is zo’n 250 hectare wijnbouw, verdeeld over ca. 175 wijngaarden. Het Betuws Wijndomein is, met haar 6 hectare (ruim 16.500 stokken), een van de grotere wijngaarden van Nederland.

Onze wijnen

LingeWit Cuvee – Smaak: Fruitige, frisse droge wijn, in de geur bloemig en exotisch. Volle, rijke en zuivere afdronk. Deze wijn kan altijd, bij het eten, maar ook gewoon, als u zin heeft in een mooi glas wijn!

Chateau voor Buren | Johanniter – Om het 1ste lustrum van het Wijnfestijn Chateau voor Buren op 27 augustus extra glans te geven heeft de organisatie in samenwerking met het Betuws Wijndomein een eigen wijn geïntroduceerd, Chateau Buren | Johanniter. Deze wijn is samengesteld met een aantal enthousiaste wijnliefhebbers uit de gemeente Buren. Voor de wijnliefhebbers, de Chateau Buren | Johanniter heeft een intens bouquet en een verfijnde smaak van groene appel, peer en citrusvruchten. En, de zuivere aroma’s komen het beste tot hun recht wanneer de wijn wordt gedronken in goed gezelschap in ons eigen stadscafé!

LingeRood Barrique – Volle stevige wijn, rood rijp fruit met hints van zoethout. Heeft 12 maanden op eikenhouten vaten gerijpt. Een ideale begeleider van een heerlijke Hoffelijke borrelplank, maar kan ook gedronken worden bij een elftalletje bitterballen.

LingeParel Rosé – Fruitige parelwijn met hints van framboos en kers in geur en smaak. Perfect als er getoost moet worden. Maakt niet uit op wat.

BetuwsBruis (alcoholvrij) – Een frisse druivensap met aroma’s van citrus- en passiefruit. Heerlijk voor bij de lunch.

Genieten in De Hofhouding

Kom ze uitproberen; die eigens gemaakte druivedrank met een vleugje alcohol uit Erichem. We hebben ze allemaal! Tot ziens in Grand Café De Hofhouding. Vanaf nu ook #wijncafé.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden