Bewonder de Nissan van Friends en Route

Oktober 2017 – Vrijdag 20 oktober tijdens de #weekendbite geven Ineke en Corina ‘acte de presence’ met hun enorm grote en stoere Nissan Petrol voor de uitdaging: Friends en Route. De Dames doen mee aan een challenge voor het goede doel. Ofwel, 7000 kilometer van Texel naar Gambia voor Stichting Scholenplan Gambia. Komt allen deze stoere bak en meiden (aanraken mag) aanschouwen op het terras van De Hofhouding.

Friends en Route – Van Texel naar Gambia

Een rit van Texel naar Gambia, waarom? Oud-collega’s Ineke en Corina (Ien en Corien voor vrienden) gaan in oktober vanuit Nederland naar Afrika rijden voor het goede doel; Stichting scholenplan Gambia. Op dit moment zitten de dames volop in de voorbereidingen voor de grote tocht. En dat is best spannend.

Stichting Scholenplan is het hoofddoel, echter onderweg zal er ook aan andere lokale goede doelen gedacht worden. We gaan geen pennen uitdelen, want daar heeft niemand iets aan. Maar denk bijvoorbeeld aan medische apparatuur voor kleine klinieken in Mauritanië en Senegal.” Tijdens de tocht wordt door de deelnemende teams ook aandacht geschonken aan het ‘Join the Pipe‘ project en zullen zogeheten Bogo Bottles uitgereikt worden. “Met het uitdelen van de hervulbare waterflessen willen we er voor zorgen dat er minder troep (lege waterflessen) veroorzaakt wordt.

Eerste stop: “De Hofhouding”

Alvorens de lady’s aan het echte zware gedeelte toe zijn mogen wij ze tijdens hun eerste equip nog één keer vertroetelen met een stevige weekendbite. En dan het mooie. Voor u de kans om de dames en hun gevaarte eenmalig te aanschouwen. Vrijdag 20 oktober van 18:00 tot 21:00 uur staat het racemonster te pronken op het voorterrein van De Hofhouding.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden