Biertje van de week

December 2017 – Elke week doen we een #biertjevandeweek in de spotlights. Gewoon om eens een ander biertje onder de aandacht te brengen en u te laten proeven van misschien wel een nieuw biertje uit ons prachtig assortiment.

Heel veel bier!

De Hofhouding heeft heel veel lekkere bieren in huis. En om u te laten kennis maken met al onze bieren hebben we ons #biertjevandeweek verzonnen. Elke week een ander Hoffelijk bier in de schijnwerpers. Heerlijk vers van de tap of koel geschonken uit de bierfles. En we hebben er velen; dus voorlopig kunnen we nog wel even doorgaan.

Met maar liefst negen tapkranen en tientallen verschillende bieren op de fles is Grand Café De Hofhouding een opvallende verschijning in de Betuwe. En om een keer een ander biertje te nuttigen brengen we dus op deze manier de Hoffelijkste bieren onder de aandacht.

#biertjevandeweek

En deze week is het #biertjevandeweek:

VEDETT IPA

Lees alles over het bier van deze week door hier te klikken. Of nog beter; kom langs en probeer ‘m uit. En mocht het deze week uw eigen favorieten bier zijn dan heeft u gewoon vette mazzel. Want ook de prijs is in de aanbieding!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden