Boek nu de ‘Betuwse Solex BBQ’

2012 – Het was in één woord superlachen. Met z’n allen op de Solex dwars door de Betuwe. Genieten op topniveau. Wij zeggen: “Personeelsuitje Numero Uno”!

Met de bloesem in aantocht organiseren we ook dit jaar op verzoek de “Betuwse Solex BBQ”. Want wat is de Betuwe toch een prachtomgeving. We knorren er altijd wel dwars doorheen met onze auto’s. Maar stap op een Solex en je weet niet wat je ziet. Met een subliem uitgestippelde tourrit langs de Korne naar Tricht om daar de appeltjesdijk te trotseren maakt een stop bij De Hoenderik meer dan noodzakelijk. Want de billen vormen zich op een gegeven moment wel naar het zadel.

Dwars door de Betuwe

En dan de terugweg aanvaarden. Langs het prachtige land van Marienwaerd op naar het dromerige Asch om over de Hennisdijk via het statige Veldzicht voorlangs terug te keren in het pitoreske Buren. Het gevoel van overwinning maakt je meester als je dwars door het stadje onder de poort door weer veilig thuis komt bij De Hofhouding.

En daar staat die dan! Het glas voor de dorstige mens. De kanjer van de vooraandrijffiets. The master of Solex. Een precies goed, koel glas overheerlijk Hofke Bier. Mens wat een beleving!

En daarna aan de BBQ

En daarna die BBQ. Met vlees van Arno de Slager. De Gildeslager van Buren. Een prima buffet erbij en veel gezelligheid. Met collega’s of vrienden. Met familie of gewoon met z’n allen. Als vrijgezellending of zo.
Vanaf 20 personen en op maat gesneden. Maak een afspraak met Hofdame Anneke. Zij vertelt je er alles over en maakt een offerte die recht doet aan de enige echte “Hofhouding Solex BBQ”.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden