Sprookjesachtig Buren bij Kaarslicht

December 2018 – Op zaterdagavond 15 december 2018 vindt een betoverend schouwspel plaats in de historische binnenstad van Buren. De straatverlichting gaat uit en maakt plaats voor het natuurlijke licht van kaarsen en fakkels.

Verspreid door de ommuurde stad zijn er veelzijdige optredens van zang- muziek- en toneelgezelschappen. Kortom, een prachtige sfeer die past bij de naderende kerstdagen.

Voor alweer het zestiende jaar en met toenemende belangstelling wordt dit unieke evenement georganiseerd. Een evenement dat zonder de brede steun en formidabele inzet van de bewoners van Buren nooit zou kunnen slagen.

Sprookjesachtig

Net als twee jaar geleden zal de oude beschermwal van Buren met fakkels worden verlicht en dit schouwspel zal zorgen voor een sprookjesachtige entree van het oude stadje.

En ook in De Hofhouding is het één en al kaarslicht. De oude smederij zal tijdens deze avond volledig verlicht zijn door honderden kaarsjes. Met als resultaat een prachtige sfeervolle ambiance waar u die avond kan genieten van heerlijke warme glühwein en de echte chocomel.

Myrthe Hendriks en de Afterparty

Maar we hebben meer in petto. Want we kunnen u nu definitief melden dat tijdens ‘Buren bij Kaarslicht’ Myrthe Hendriks gaat optreden op het podium van De Hofhouding. Zij brengt een stijlvol muzikaal kerstverhaal met vele bekende kerstsongs.
En dan na negenen als de elektriek weer zijn intrede doet in de oude binnenstad gaan wij nog even door tijdens onze welbekende afterparty “Neighbours by candlelight”. Genieten van welbekende klanken uit de jaren 80 met de lekkerste bieren en wijnen tot in de late uurtjes. En wie weet schuiven er nog koren aan die u verrassen met een spontaan optreden. Alles is mogelijk op 15 december.

Dus noteer in uw agenda: 15 december van zeven tot laat Buren bij Kaarslicht 2018!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden