Chateau Buren wijn in ’t Hof

September 2017 – Genieten van een heerlijk glas Chateau Buren Johanniter wijn in ons Hoffelijke Grand Café? Het kan nu. In de aanloop naar de vijfde editie van het Betuws Wijnfestijn ‘Chateau voor Buren’ heeft de organisatie de koppen bij elkaar gestoken. En zijn de uitdaging aangegaan van de uitgifte van een eigen droge witte wijn.

Eigen wijn voor Chateau voor Buren

Om het eerste lustrum van het Wijnfestijn Chateau voor Buren op 27 augustus extra glans te geven heeft de organisatie in samenwerking met het Betuws Wijndomein een eigen wijn geïntroduceerd. De Chateau Buren Johanniter 2016. Deze wijn is samengesteld met een aantal enthousiaste wijnliefhebbers uit de gemeente Buren. Met het aanbieden van de wijn op 29 juni aan Mevrouw Sietske Klein – de Jong, wethouder en loco burgemeester van Buren, is de verkoop officieel gestart.

Genieten van een goed glas wijn

Nog het hele jaar 2017 is de wijn verkrijgbaar bij de horeca, supermarkten en speciaalzaken in de gemeente Buren.Voor de wijnliefhebbers: de Chateau Buren Johanniter heeft een intens bouquet en een verfijnde smaak van groene appel, peer en citrusvruchten. De zuivere aroma’s komen het beste tot hun recht wanneer de wijn wordt gedronken in goed gezelschap in ons Hoffelijke Grand Café.

En sinds de nieuwe kaart schenken we meerdere wijnen van het Betuws Wijndomein. Nog een reden om de stoute schoenen aan te trekken en te komen genieten van een Hoffelijk en (h)eerlijk glas Nederlandse wijn.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden