Crown’s Collective op het podium

Mei 2018 – Speciaal voor Moederdag op 13 mei ontvangen we een live act die zijn weerga niet kent. Want die zondag komt de spik splinternieuwe formatie Crown’s Collective voor ons optreden. De driemans formatie van Jan de Kroon doet zijn intrede in het Hof en dat zullen we weten ook! Nu maar hopen op goed weer.

crown's collectiveLiveoptreden op moederdag

Wederom is het ons gelukt om een geweldige band te strikken om ons zondagmiddagmatineé op Moederdag op te pimpen met een heerlijke mix van Jazz en Pop. Soms kwetsbaar en klein, dan weer swingend en vrolijk.

Crown’s Collective brengt een afwisselende mix van jazz en pop classics. In een minimale bezetting van piano, zang en percussie spelen zij nummers van onder andere Ella Fitzgerald, Joni Mitchell en Michael Jackson.

Genieten op een zonovergoten terras

Kom lekker lounchen en genieten van een borrel en een bite op de muziek van Crown’s Collective. Dit kleine collectief zorgt voor een intieme sfeer, waarbij het hart van de muziek centraal staat. Beleef Moederdag met volle teugen op 13 mei bij De Hofhouding tijdens het live optreden van Crown’s Collective.

Bezetting: Jeroen van Klooster (percussie), Jan de Kroon (piano) en Yvonne Verkaik (zang).

Zie hieronder een sfeerimpressie van Crown’s Collective via Twitter:

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden