Disco Boogie Night

Oktober 2017 – Dames en heren, het is weer zover. WE GAAN DANSEN! En wel op zaterdagavond 28 oktober 2017. Want De Hofhouding gaat dan alweer voor de zesde maal “Back to the 80’s”. Een lang gekoesterde wens gaat wederom in vervulling. Een jaren 80 disco avond. Dat is toch helemaal te wauw?

Baposter disco boogie nightck to the 80’s

Want leuk hoor al die hedendaagse muziekstromingen maar wat was er eigenlijk mis met Spandau Ballet en Prince. En onze eigen Spargo. Niks toch? Was alleen van een andere tijd. De tijd van Doe Maar. Beverly Hills 90210 en de intrede van de faxmachine (spring even van de hak op de tak). En wat dacht u van: de Rubiks Cube, verticale lamellen en (jawel daar is die) de walkman van Sony.

Fwench Connection vs DJ Belugo

Wel nu; naar die tijd gaan we terug. Dat is toch helemaal super niet normaal. En heel speciaal; een kneiter mooi live optreden van Discojazzband Fwench Connection met als special guest Sylvie De Lyon vs onze Hoffelijk huis-DJ Belugo. Op 28 oktober bent u vanaf 21:00 uur van harte welkom. Dan gaan we helemaal uit onze panna. Met om 1 uur “DE FINALE”. Iedereen helemaal into dance. Oeijoeijoei. Mooie dingen!

Inschrijven

De toegangsprijs is € 5,-. Inschrijven doe je door hieronder het formulier in te vullen. Maar doe het wel snel want (ook een echte jaren tachtig opmerking)  vol is vol!

Vul hier het formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw mobiele telefoonnummer

of e-mailadres (dan geven we een reactie terug dat het okee is en zo)

We komen lekker swingen tijdens de 'Disco Boogie Night' met (aantal personen)

O ja, dit moet ik ook nog even vertellen!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden