Drink eens een PaasIJ

April 2018 – Je kunt de klok erop gelijk zetten, zodra de dagen langer worden en de eerste bloemen hun kop boven de grond durven uit te steken, brouwt Brouwerij ’t IJ weer PaasIJ. Dit doen ze al sinds 1989, dus ook dit jaar kun je gewoon weer op zoek naar deze Amsterdamse klassieker. Je vindt hem vanaf vandaag in ons stadscafe, Grand Café De Hofhouding.

paasij en glasDe smaak van een PaasIJ

PaasIJ is ook dit jaar weer een mooi en licht amberkleurige bier met zijn kenmerkende zachte en licht kruidige smaak. De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit, koriander, gist en hop. Deze vroege lentebok is gebrouwen met licht geroosterde mout waardoor het bittertje extra mooi naar voren komt. De afdronk is licht tintelend, met een langdurige frisse nasmaak. Kortom, een uitstekend bier voor het voorjaar.

En dat is prima nieuws want hij smaakt gewoon weer bijzonder goed. Misschien is het z’n seizoenenlange afwezigheid geweest, maar het PaasIJ lijkt dit voorjaar nog wel voller, frisser en kruidiger dan voorheen. Die milde zoetigheid met frisse afdronk vormt nog altijd de basis en die tinteling van een aankomend zonniger seizoen is er ook nog steeds.

De lente hangt in de lucht!

Kom dit voorjaar is het genieten bij De Hofhouding. Het voorterras staat al weer buiten en met een klein beetje zon is het goed toeven. Met een heerlijk PaasIJ van Brouwerij ’t IJ of één van onze andere bieren. We zien u graag op café voor het zoeken naar het juiste PaasIJ.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden