Eindfeest komt eraan!

Januari 2019 – Na bijna negen jaar is het over en uit voor Grand Café De Hofhouding. Reden voor een afscheidsreceptie van heb ik jou daar! Met een borrel en een bite gaan we nog één keer genieten van ons Hoffelijk avontuur. En dan samen met onze vertegenwoordigers, vrienden, familie en natuurlijk al onze trouwe gasten.

Grand Café wordt Restaurant

Aan één groot en bijna negen jaar lang avontuur komt een einde. We (Anneke en Ludo) gaan stoppen per 5 januari 2019 met ons Hoffelijke Grand Café om plaats te maken voor Stephanie de Graaff die half maart van start gaat met ‘Restaurant De Hofhouding’. Het is mooi geweest en het is tijd voor verandering. Maar natuurlijk niet voordat we al onze vrienden en vaste gasten de hand hebben geschud en bedankt hebben voor hun komst en gezelligheid.

Afscheidsreceptie

Reden voor ons om al onze gasten uit te nodigen op onze afscheidsreceptie op 5 januari 2019 van 14:30 tot 17:30 uur in Grand Café De Hofhouding. Wij zien u dan ook graag nog even aanstaande zaterdag. Dan kunt u meteen genieten van een Vedett Extra Blond van de tap. Want speciaal voor ons afscheidsfeestje trakteert Vedett op deze Hoffelijke frisse blonde! En daar zeggen wij geen nee tegen.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden