Bier en ballen

Stoerder kunnen wij onze ‘Bier en Ballen Hoffelijke Cadeaubon’ niet presenteren. En deze kneiter van een cadeaubon staat ook nog eens voor wat die zegt. Een heerlijk fris versgetapt Hofke Bier (het biermerk van De Hofhouding) met een portie bitterballen.

Die van Van Dobben

Onze Bier en Ballen Hoffelijke Cadeaubon staat zijn mannetje! We hebben er zelfs een eigen domeinnaam voor geclaimd (moet niet gekker worden): www.bierenballen.nl. Stoer om te geven aan de jarige job, jubilaris of zomaar omdat die het wel verdiend heeft! Er even helemaal uit. Lekker aan het stadsbier van Buren; Hofke Bier en die goddelijke bitterballen van niemand minder dan de echte van Van Dobben. Dé cadeaubon die altijd goed valt! En heeft u speciale wensen. Alles kan verwerkt worden op de cadeaubon. Hierdoor geeft u altijd een originele en persoonlijke Bier en Ballen als ‘Hoffelijk Cadeau’.

Bier en ballen

– Vers getapt glas Hofke Bier
– Heerlijke Van Dobben bitterballen (7 stuks)


Bier en Ballen als Hoffelijk Cadeau is verkrijgbaar voor € 1o,- voor twee personen


Hoffelijk Cadeau is speciaal en uniek. Het leukste cadeau om te ontvangen en te geven. Verkrijgbaar bij Grand Café De Hofhouding. Neem contact op met één van onze Hofdames op telefoonnummer 0344-572288 of mail naar cadeau@dehofhouding.nl.

Terug naar de Hoffelijk Cadeau pagina

© 2019 Restaurant de Hofhouding