Tegoedbon – Voucher

Doe het eens anders en verras de jarige met een Hoffelijke Tegoedbon. Het te besteden bedrag bepaal je helemaal zelf. Het maakt niet uit wanneer die wordt ingeleverd. En men kan kiezen uit de hele kaart. Dat is nog eens een super cadeau!

Naast de Hoffelijke Cadeaubon met een beschreven belevenis (High Tea, Borrel & Bite, etcetera) hebben we natuurlijk  ook een cadeaubon met een zelf te bepalen bestedingsbedrag. Mooi om te geven, geweldig om te krijgen. En het mooie is; onze Hoffelijke Cadeaubon kan elk gekozen bedrag vertegenwoordigen met een minimum bedrag van € 10,-. Geef het leukste (maak ‘m persoonlijk) cadeau voor een verjaardag, jubileum, examen of zo maar! En heeft u speciale wensen. Alles kan verwerkt worden op de cadeaubon. Hierdoor geeft u altijd een originele en persoonlijke Tegoedbon als ‘Hoffelijk Cadeau’.

Hoffelijke Tegoedbon – Voucher

–   Hoffelijke Tegoedbon met zelf gekozen bestedingsbedrag (minimaal € 10,=)
–   In leuke cadeauverpakking


Tegoedbon – Voucher als Hoffelijk cadeau is verkrijgbaar vanaf € 10,-


Hoffelijk Cadeau is speciaal en uniek. Het leukste cadeau om te ontvangen en te geven. Verkrijgbaar bij Grand Café De Hofhouding. Neem contact op met één van onze Hofdames op telefoonnummer 0344-572288 of mail naar cadeau@dehofhouding.nl.

Terug naar de Hoffelijk Cadeau pagina

© 2019 Restaurant de Hofhouding