#Weekendbite

Een cadeau van formaat. Uitgenodigd worden voor de #weekendbite. Hoe leuk is dat? En ook nog eens een betaalbaar cadeau. Uit eten voor nog geen tientje per persoon. Kom halen die bon en vier het weekend met de #weekendbite Hoffelijke Cadeaubon.

Alles Vers en alles zelf

Elke week een ander gerecht. We werken met verse produkten en bereiden alles zelf. De groente wordt door de lokale groenteboer gebracht en het vlees komt van Arno de slager, vers uit de slagerij in de binnenstad van Buren.

Op de vrijdag kunt u de #weekendbite Hoffelijke Cadeaubon besteden. U bent dan van harte welkom vanaf 18:00 uur (er voor borrelen kan natuurlijk altijd). Kijk op de vrijdag voordat u komt even op de site. Bij de nieuwsberichten treft u dan alle informatie over de weekendbite aan. En soms hebben we een boeking op de vrijdag en dan vervalt de weekendbite. Voor de weekendbite van deze week [klik hier].
En heeft u speciale wensen om het cadeau extra persoonlijk te maken. Alles kan verwerkt worden op de cadeaubon. Hierdoor geeft u altijd een originele en persoonlijke Weekendbite als ‘Hoffelijk Cadeau’.

Weekendbite

– Vers weekend gerecht op de vrijdagavond (elke week iets anders, iedereen hetzelfde)


Weekendbite als Hoffelijk Cadeau is verkrijgbaar voor € 19,- voor twee personen


Hoffelijk Cadeau is speciaal en uniek. Het leukste cadeau om te ontvangen en te geven. Verkrijgbaar bij Grand Café De Hofhouding. Neem contact op met één van onze Hofdames op telefoonnummer 0344-572288 of mail naar cadeau@dehofhouding.nl.

Terug naar de Hoffelijk Cadeau pagina

© 2019 Restaurant de Hofhouding