Heel Buren zingt Hazes

December 2018 – Stel je wilt dit jaar nog een Hazes meezingmiddag organiseren en je hebt nog maar een paar weken. Dan bel je Frans! Want die hep er wel sjoege fan (die weet daar wel raad mee). Doet z’n ding en binnen een paar dagen is het geregeld. Dus op zondagmiddag 23 december gaan we meezingen met de vele hits van André Hazes.

Heel Buren zingt Hazes

Frans als rasechte Amsterdammer heeft natuurlijk een dingetje met Hazes. En als dan Bert (die de zang doet) ook nog eens van oorsprong uit Mokum blijkt te komen, dan zitten we helemaal gebakken. Met deze 2 Amsterdammers uit de Betuwe gaan we terug in de tijd met kneiters van hits als ‘Zeg maar niets meer’ en ‘Geef mij nu je angst’. Heerlijk met de hele santemekraam (alle gasten die op dat moment in ’t Hof aan het meezingen zijn) genieten tijdens je zuurverdiende zondag met een bakkie leut en een spikkeloasie (een borrel en een bite). En ja; meezingen mag. Wat! Gaat helemaal vanzelf, let maar op.

Meezingen? Ja graag!

Zondagmiddag 23 december gaat het dan toch echt gebeuren. Heel Buren zingt Hazes. Of tenminste iedereen die ’s middags naar ’t Hof komt. Hoppetaa!!! Dar gaat die dan mense! Een middag lang helemaal naar de gallemieze gaan (genieten van het echte Amsterdam). Zodat we daarna met z’n allen kunnen zeggen: “Ik hep de son in de see sien sakke” (Oo, wat was dat mooi!).

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden