Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner 2017

December 2017 – Na het succes van vorig jaar presenteren we op 17 december ons tweede ‘Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner’ in De Hofhouding. Hoffelijk dineren en genieten van een live optreden van Connie van Koningsbrugge. Samen met haar gastzangers en zangeressen zingen zij de sterren van de hemel in Grand Café De Hofhouding. En daar kunt u bij zijn!

Kerstdineren met Connie van Koningsbrugge

connieAltijd al willen dineren met de kerst in de Hoffelijke ambiance van het stadscafé van Buren? Reserveren is niet meer mogelijk! Reserveer dan nu uw toegangskaarten voor zondag 17 december via onderstaand formulier. Dan kunt u naast een heerlijk diner genieten van de warme klanken van een spetterend optreden dat Connie voor u verzorgt samen met haar vele muzikale vrienden.

Talentvolle zangers en zangeressen uit de muzikale keuken van Connie’s zangsessies en workshops komen acte de présence geven, want naast een begenadigd zangeres is Connie ook zangcoach.

Gitarist Wouter Poot zorgt deze avond voor de muzikale begeleiding. Wouter is een begenadigd muzikant die zijn sporen in de muziek ruimschoots verdiend heeft. Momenteel treedt Wouter op met jazzformaties maar ook als solo-gitarist en begeleider in de bossa nova-stijl en popmuziek. Naast het componeren van muziek voor zijn bands, geeft wouter ook les in verschillende gitaarstijlen.

Hoffelijk Kerstdiner

connie & friendsHeerlijk dineren met de lekkerste hapjes vers uit de keuken van De Hofhouding. Dit muzikale kerstdiner bestaat uit de volgende gangen:

***
GLAASJE HUISGEMAAKTE WINTERSOEP

BLINI’S MET ZALM OF HAM
Kleine, hele luchtige, Russische pannenkoekjes
Voor de kids: hoffelijke knakworst verpakt in bladerdeeg

QUICHE LORRAINE (VLEES/VEGA)
Hartige taart met spekjes (of vega), prei en Parmezaanse kaas

HOFFELIJKE KERSTTOET
Lemoncurd taartje

KOFFIE, THEE OF CAPPUCCINO
met heerlijke kerstchocolade
***

De Hofhouding opent zijn deuren vanaf half vijf. Het kerstdiner en optreden begint om vijf uur en loopt door tot acht. De entree kost € 25,- per persoon (diner en optreden). Reserveren is niet meer mogelijk! We zijn helaas volledig uitverkocht. Reserveert u tijdig toegangskaarten door het invullen van onderstaand formulier. Er zijn namelijk maximaal 45 plaatsen. En vorig jaar was het ook zo uitverkocht! Adresgegevens van De Hofhouding vindt u hier.

Gereserveerd?

Voor iedereen die kaarten heeft kunnen bemachtigen. Wij heten u van harte welkom 17 december voor het ‘Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner 2017’.

Connie van Koningsbrugge
Anneke Derksen en Ludo Huising
Team Grand Café De Hofhouding

Connie & Friends op Twitter

 

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden