Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner

December 2016 – Zondag 18 december presenteren wij onze eerste UITVERKOCHT ‘Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner’ in De Hofhouding. Hoffelijk dineren en genieten van een live optreden van Connie van Koningsbrugge. Samen met haar gastzangers en zangeressen zingen zij de sterren van de hemel in Grand Café De Hofhouding. En daar kunt u [helaas niet meer] bij zijn!

Kerstdineren met Connie van Koningsbrugge

Altijd al willen dineren met de kerst in de Hoffelijke ambiance van het stadscafé van Buren? Reserveer dan nu uw toegangskaarten voor zondag 18 december via onderstaand formulier. Dan kunt u naast een heerlijk diner genieten van de warme klanken van een spetterend optreden dat Connie voor u verzorgt samen met haar vele muzikale vrienden. Talentvolle zangers en zangeressen uit de muzikale keuken van Connie’s zangsessies en workshops komen acte de présence geven, want naast een begenadigd zangeres is Connie ook zangcoach.

Hoffelijk Kerstdiner

Heerlijk dineren met de lekkerste hapjes vers uit de keuken van De Hofhouding. Dit muzikale kerstdiner bestaat uit de volgende gangen:

***
GLAASJE HUISGEMAAKTE SOEP

HOFFELIJKE ZALMTOMPOUCE
Knapperig bladerdeeg met roomkaas, zalm rucola en appel
Voor de kids: hoffelijke knakworst verpakt in bladerdeeg

FLAMMKUCHEN
Heerlijk belegd met Burense ham, rucola,
creme fraiche en zongedroogde tomaat
of walnoten, geitenkaas, rucola en honing

HOFFELIJKE KERSTTOET

KOFFIE, THEE OF CAPPUCCINO
met heerlijke kerstchocolade
***

De Hofhouding opent zijn deuren vanaf half vijf. Het kerstdiner en optreden begint om vijf uur en loopt door tot acht. De entree kost € 20,- per persoon (diner en optreden). Reserveert u tijdig toegangskaarten door het invullen van onderstaand formulier. Er zijn namelijk maximaal 45 plaatsen. En vol is vol! Adresgegevens van De Hofhouding vindt u hier.

Reserveren

Helaas is het niet meer mogelijk om te reserveren. We zitten bommetje vol!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden