Erkend leerbedrijf

Zin om te werken in de Horeca? Kom dan voor een stage eens een kijkje nemen in ’t Hof. Want Grand Café De Hofhouding in Buren is Erkend leerbedrijf en wie weet wel op zoek naar jou! Dus aarzel niet. Spring op je fiets en in Hoffelijke wereld van het Stadscafé van Buren.

Hoffelijke stage

Heb jij een passie voor speciaal bier, goede koffie en lekker eten? Solliciteer dan nu voor een plekje in de Hofcrew!
Want wat De Hofhouding echt uniek maakt is de prachtige ambiance van de oude smederij en het mooie zonnige terras aan de rand van Buren (tussen Tiel, Geldermalsen en Culemborg) in het hart van de Betuwe .

hofdameEr valt veel te leren bij ons doordat we veel verschillende activiteiten hebben. De ene dag heb je een vol terras met wielrenners en toeristen en de andere dag heb je een disco avond of een receptie. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat er bij ons te beleven valt.

Kennis en kunde

Naast de beleving kan er bij ons ook veel kennis worden opgedaan over bijvoorbeeld, het maken van een perfecte kop koffie, verschillende speciaal bieren, lekkere wijnen en over het bereiden van goede broodjes.
Bij ons doe je ook de kennis op om persoonlijk contact te leggen met gasten en er voor te zorgen dat de gast een geweldige tijd heeft en zeker terug wilt komen.

Na het lezen van al dit moois staan wij klaar om jou van harte welkom te heten en je uit te nodigen voor een informatief gesprek op ‘Hoffelijk’ niveau!

Meer weten over een stage in De Hofhouding? Klik dan hier.

Anneke Derksen en Ludo Huising

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden