Royal Jazz Jam

Royal Jazz Jam is de ultieme muzikale jazzpresentatie van de Betuwe. Want nemen we ons podium in De Hofhouding, een supergoeie jazzband, heerlijke jazz muziek en elke sessie één of meerdere gastsolisten. Dan krijgen we geheid een jazzmiddag van groot formaat.

Jazz in Buren 2018Royal Jazz Jam

Het concept van ‘Royal Jazz Jam” is een podium bieden aan Betuwse solisten die samen met onze vaste huisband BliqFoer een gastoptreden verzorgen. Lekker jammen in een vaste basissetting met elke keer één of meerdere gastsolisten en daarmee een zeer gevarieerd repertoire. Van te voren samengesteld en voorbereid. En dat staat dan weer garant voor muzikale kwaliteit en natuurlijk een hoop plezier. Op een dergelijke middag zie je dan bijvoorbeeld ’n gastsolist die trompet speelt, een die dwarsfluit speelt of een zangeres. Ben jij een gastsolist en wil je een keer meespelen en het podium betreden in het stadscafé van Buren? Neem dan contact op met Frans van Oostrom [klik hier].

Loungen met BliqFoer

Bliqfoer is een kwartet met een eigenwijze en eigentijdse kijk op muziek. Een club ervaren muzikanten die een aantrekkelijke mix maakt van jazz, pop en r&b verpakt in vette grooves en funky riffs. De muziek van Bliqfoer is levendig, oprecht en enthousiast, met een hoge mate van eigenheid. Vier muzikanten die vinden dat een band moet spelen alsof je een goed gesprek met elkaar hebt, waarbij je reageert op elkaars ideeën en visie. Pieter Danz (slagwerk), Erwin Huigen (bas), Jan de Kroon (toetsen) en Frans van Oostrom (gitaar) gaan dan ook tot het uiterste van hun kunnen om van Royal Jazz Jam een unieke ervaring te maken.

Jazzmatinée in Jazz Café De Hofhouding

Naast onze huisband BliqFoer is er ook plek voor startende muzikanten en nieuwe bandjes om in een relaxte sfeer op te treden voor een gezellig en enthousiast publiek dat tesamen met vrienden en bekenden onder het genot van een borrel en een bite zich tegoed doen aan de mooiste livemuziek en lekker loungen.

Crown’s Collective 

De eerst volgende Royal Jazz Jam is op zondag 13 mei 2018. Die zondagmiddag is het Royal Jazz Jam meets Crown’s Collective tijdens een zonovergoten Moederdag. Voor meer info [klik hier].

Stripped

Ook in 2018 kunt u weer genieten van een wervelend optreden van het ultieme duo Stripped. En wel op Vaderdag 17 juni. Voor meer info over Stripped [klik hier].

Jazz in Buren 2018

Tijdens Jazz in Buren kunt u genieten en vooral ook meezingen met de Betuwse gelegenheidsformatie A’meezing’Jazz op het Vedett podium op het grote terras van Grand Café de Hofhouding. Voor meer informatie [klik hier]. En voor meer informatie over Jazz in Buren kijkt u op www.jazzinburen.nl.

Kom dus genieten van een jazzie jamsessie met muzikanten uit de Betuwe. We heten u van harte welkom.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden