Vier feest in ’t Hof

Met de hele familie of als afdelingsuitje. De Hofhouding staat garant voor uw geheel verzorgde feestavond. Met alles er op en eraan. U hoeft nergens naar om te kijken; alles is geregeld. En we spreken af dat we rekening houden met speciale wensen.

Themafeesten, bruiloftsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, personeelsfeesten of particuliere feesten. Werkelijk alles is mogelijk bij Grand Café De Hofhouding.

Kom feesten!

Uiteraard kunnen de festiviteiten gecombineerd worden met onderdelen uit een actief programma. Denk hierbij aan borrelen bij De Hofhouding en daarna met z’n allen naar de overkant om gezellig te eten bij De Pannekoekenbakker. Of een bezoek aan ons Grandcafe als onderdeel van een toerrit (bijvoorbeeld oldtimer- of solexrit).

Eigenlijk kan dus alles. Want wij gaan voor (jawel) maatwerk. En dan niet die van ’13 in een dozijn’, maar samen met u, aan onze leestafel. Onder het genot van een heerlijk kopje Segafredo koffie bespreken wat uw wensen zijn en een zo goed mogelijke invulling geven aan de mogelijkheden. Want die zijn er te over. Of u nu 50 wordt, 25 jaar getrouwd bent of gewoon omdat feest vieren leuk is.

Informeer

De Hofhouding is de ‘place to be’ voor een feestelijk Hoffelijk samenzijn. Vraag ernaar bij één van onze stafleden van De Hofhouding. Want Anneke en Ludo maken al uw feestideeën werkelijkheid!

Hieronder treft u een fotocollage aan van verschillende Hoffelijke feesten. Klik op de fotoreeks. U kunt door de foto’s heen bladeren door op de pijltjestoetsen van uw toetsenbord te klikken.

 

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden