In de steigers voor renovatie

Maart 2016 – Het moest er een keer van komen. Maar eigenlijk komt het nooit uit. De Hofhouding in de steigers. Voor het nodige onderhoud en renovatie van de buitenmuren. Het is dan ook even gedoe maar het eindresultaat mag er zijn!

renovatieOnderhoud aan de buitenkant

Leuke woordspeling maar het is echt; De Hofhouding is letterlijk en figuurlijk uit z’n voegen gegroeid. Want het gaat goed in ’t Hof maar daarbuiten ging het de laatste tijd een ietswat minder. Na vele jaren is onze oude buitenmuur namelijk aan een renovatie toe. Beschadigde stenen, voegen die los laten en hier en daar een scheurtje. Onze buitenkant scheeuwde om aandacht. En die gaat die nu krijgen.

Yaman Gevelrenovatie

In samenwerking met specialist Yaman Gevelrenovatie wordt de boel flink aangepakt. Alle voegen gaan eruit. De gevel wordt gereinigd en geïmpregneerd. De scheuren worden behandeld. Spanners worden in de scheuren geplaatst om erger te voorkomen. Slechte stenen worden vervangen of gerepareerd. En ‘last but not least’ een prachtige nieuwe voeg.

Spannende tijden dus. Maar de werkzaamheden die overlast verzorgen vinden plaats op de maandag en woensdag (als we gesloten zijn) en voor de rest hebben wij en u er geen last van. We zijn dan ook gewoon geopend op de dinsdag en donderdag tot en met zondag. Zie onze contactpagina voor alle openingstijden.

Reportage buitenmuur renovatie

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden