Jazz in Buren 2018

September 2018 – Op de tweede zondag van september is het weer Jazz in Buren geblazen. Met meerdere podia door de binnenstad van het pittoreske Buren wordt u verrast op de vrolijke jazzy klanken van verschillende topformaties uit de Betuwe. En met als klap op de vuurpijl een superoptreden van A-meezing-Jazz op het Vedett Podium bij De Hofhouding.

Royal Jazz Jam

Koninklijke klanken komen u tegemoet als u op 9 september 2018 het zonovergoten terras van De Hofhouding bezoekt. In onze Royal Jazz Jam reeks presenteren we dan een fantastische middag met herkenbare jazz-tunes door A-meezing-Jazz. Een collectief van legendarische jazzmusici uit de Betuwe.

A-meezing-Jazz

De exotische stem van jazzvocaliste Rehana Begum. De onnavolgbare pianoklanken van Jan de Kroon, meesterdrummer Pieter Danz, ‘Hot Club’ bassist Melvin Könings. En de enige echte ‘JustFwench’ Frans van Oostrom op gitaar. Dit illustere gezelschap zorgt voor een optreden vol heerlijke swingende jazz, zonnige bossa’s en fluweelzachte ballads.
Een middag met ‘evergreen compositions in the world of jazz’ om nooit meer te vergeten. Jazeker.

Komt dus allen voor een kneitergoed optreden in onze Royal Jazz Jam reeks naar het Vedett terras tijdens Jazz in Buren op 9 september 2018.

Ludo Huising en Anneke Derksen
Team Grand Café De Hofhouding

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden