Jazz in Buren met Fwench Connection

Augustus 2016 – Op 11 september 2016 is het weer Jazz in Buren geblazen. Met meerdere podia’s door de binnenstad van het pitoreske Buren wordt u verrast op de vrolijke jazzy klanken van verschillende Betuwse topformaties. En met als klap op de vuurpijl een superoptreden van Fwench Connection op het Vedett Podium bij De Hofhouding.

Royal Jazz Jam

Koninklijke klanken komen u tegemoet als u op 11 september 2016 het zonovergoten terras van De Hofhouding bezoekt. In onze Royal Jazz Jam reeks kondigen wij u met trots aan: ‘Fwench Connection featuring Edwin Loeff’.  Fwench Connection is een obscuur djazztrio uit de Betuwe, met regionale toppers Frans van Oostrom op elektrisch gitaar, Frank van de Woestijne op drums en Melvin Könings op contrabas. Ze spelen instrumentale interpretaties van populaire popsongs met een jazzy feel. Herkenbare relaxjazz met dynamiek en interactie tussen de muzikanten. Een zinderende show gegarandeerd en meezingen mag!

Jazz in Buren

Voor Jazz In Buren is Fwench Connection een unieke samenwerking aangegaan met de Betuwse zanger Edwin Loeff. Een verrassende combinatie met als resultaat super jazzy popmuziek met herkenbare nummers uit de top 2000 in een aanstekelijke stijl. Fwench Connection featuring Edwin Loeff laten zich inspireren door grootheden als Kurt Elling, Michael Franks, Leon Bridges en John Pizzarelli. Het repertoire is feitelijk onbegrensd en perfecte samenspel tussen de muzikanten staat garant voor een spetterend optreden.

Leg 11 september nu al vast in uw agenda want er gaan mooie dingen gebeuren tijdens Jazz in Buren op het Vedett Podium bij De Hofhouding! Meer informatie en boekingen bij Fwench himself: fvo1955@gmail.nl

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden