Kinderzwerfboeken in ’t Hof

Maart 2017 – Ben je op zoek naar een leuk kinderboek? In De Hofhouding vind je op onze leestafel meerdere kinderzwerfboeken. Hier kun je, naast het ophalen van een kinderzwerfboek, ook je eigen kinderboek brengen zodat een ander kind het kan lezen en er zijn zwerfstickers om je boek om te toveren tot een kinderzwerfboek!

Wat zijn kinderzwerfboeken?

Kinderzwerfboeken? Ja, dat lees je goed! Dat zijn kinderboeken met een zwerfsticker op de kaft. Ze zijn niet van één kind, maar van alle kinderen. Je geeft de boeken door, laat ze achter op school, in een ziekenhuis, wachtkamer, winkel, trein, bus of in De Hofhouding. Zo kunnen alle kinderen genieten van een goed boek!

Ik zwerfboek, jij ook?

Duik ook eens je boekenkast in en stuur jouw kinderboeken uit zwerven! Denk aan boeken die jij al eens gelezen hebt. In ’t Hof kun je jouw boek voorzien van een kinderzwerfboek sticker en achterlaten op onze leestafel. Zo kan ook jouw boek gaan zwerven. Leuk hè?!

Wil je langskomen om een kinderboek op te halen dan kan dat natuurlijk. Als je binnenkomt zie je direct onze grote leestafel waar jij jouw boek kan uitkiezen.Wij zijn open op dinsdag en donderdag tot en met zondag. Voor de openingstijden zie onze gele plakker op de startpagina van onze website (klik hier!).

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden