Judith Jobse op het terras

2011 – Het was in één woord: “Super niet normaal meer fantastisch goed!” Wat een vakvrouw. En wat een weer. De Hofhouding staat vanaf nu ook muzikaal op de kaart.

Helemaal goed was het. Vanaf het begin tot aan het eind. Dit was duidelijk een voltreffer. De Hofhouding koos en overwon! Met Judith Jobse is ons terras aan de Onderdreef helemaal zoals we het altijd al bedoeld hebben. GENIETEN in hoofdletters! En we willen niet op de feiten vooruit lopen; maar we hebben nu al het volste vertrouwen in het mooiste terras van de Regio 2011 – 2012.

Judith Jobse

Maar even terug naar onze allereerste Paasdag. Wisten wij veel? En het begon ook zo rustig. Met een paar gasten was het moeilijk peilen hoe zo’n dag zou gaan verlopen. En natuurlijk; in je achterhoofd weet je ook wel van de Paasbrunch en de verplichte familiebezoeken. Maar ja; we hadden wel een superzangeres uitgenodigd en dan zit je niet op een leeg terras te wachten. Niets bleek minder waar. Judith kwam, zong en overwon. Volle bak vanaf de eerste noot tot aan de laatste.
En Judith bleef zingen. En wij elkaar aankijken en tot de conclusie komen dat dit het helemaal is. Een super relaxte sfeer op het terras viel ons ten deel.

En als je dan een paar uur later thuis achter je PC een dagverslag aan het typen bent kom je maar tot één conclusie. Dit moeten we vaker doen! Heerlijk zo’n sfeer. En natuurlijk gauw de foto’s bekijken.
Zie hieronder het foto dagverslag. Meer sfeerimpressie bestaat niet.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden