NJ Concert 2016

2016 – Een van de betere tradities bij De Hofhouding. Het Nieuwjaarsconcert! De vierde keer alweer en voor deze 2016 editie hebben we wederom een topact kunnen strikken: Myrthe Hendriks en Bram Tahamata.
Want op zondagmiddag 17 januari proosten wij graag met u op een mooi, gezond en sprankelend 2016 onder het muzikale genot van maar liefst niemand minder dan het aanstormend talent van de Betuwe, Myrthe Hendriks en Bram Tahamata.

Myrthe en Bram

Myrthe deed 4 jaar geleden mee met de eerste The Voice Kids. Van de 17.000! inzendingen eindigde ze bij de laatste 90 kandidaten en doorliep 2 maanden lang alle voorrondes en bracht het tot en met The Blind Auditions. Hierna nam ze in de studio een cover-cd op en begon ze met optreden. Ze stond onder andere in de Verkadefabriek in Den Bosch. Verzorgde in juni 2014 de slotceremonie voor Samenloop voor Hoop Neerijnen. Trad op tijdens Woodstock aan de Waal in Tiel, in het Openluchttheater Ede en in de Mélangeur in Geldermalsen.
Bram won in 2014 De LingeAward en mocht als prijs een nummer op Appelpop doen. Hij vroeg Myrthe om samen met hem de vocals te verzorgen voor dit optreden. Voor Jazzy Tiel formeerde Bram een band en vroeg Myrthe als zangeres.
Hun stemmen kleuren voortreffelijk bij elkaar. Bram komt uit een muzikaal nest; hij is de zoon van Tenny Tahamata. Hij zingt en begeleidt zichzelf op piano. Zijn creativiteit uit hij in het schrijven van eigen nummers en daarnaast volgt hij bij Lucia Marthas in Amsterdam de Vooropleiding Dans.

Myrthe Hendriks en Bram Tahamata in Grand Café De Hofhouding in Buren. Zondagmiddag 17 januari 2016: ‘Nieuwjaarsconcert in ’t Hof’.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden