Nieuwjaarsconcert 2017

Januari 2017 – Een van de betere tradities bij De Hofhouding. Het Nieuwjaarsconcert! De vijfde keer alweer en voor deze 2017 editie hebben we wederom een topact kunnen strikken: Fwench Connection.  Want op zondagmiddag 15 januari proosten wij graag met u op een mooi, gezond en sprankelend 2017 onder het muzikale genot van het meest kakelvers en obscuur djazz quartet uit de Betuwe, Fwench Connection.

Fwench Connection

Met regionale toppers (als daar zijn) Frans van Oostrom op elektrisch gitaar, Frank van de Woestijne op drums, Melvin Könings op contrabas en Edwin Loeff als frontzanger. Ze spelen jazzlounge versies van populaire popnummers uit de top 2000. Herkenbare hits die ze verbouwen in hun eigen aanstekelijke stijl en dynamiek. Interactie tussen de muzikanten en met het publiek staat centraal, ieder optreden is een belevenis. Het publiek luistert met elkaar naar de verrassende arrangementen, de sfeer is vaak top. En de muziek is niet knalhard, dus juist geschikt om te loungen en voor nieuwe, magische gesprekken.En meezingen mag! Meer informatie en boekingen bij Fwench himself.

Nieuwjaarsconcert

Gaat een feest der herkenning worden. Gave muziek om lekker van te genieten met vrienden en familie. Djazz Quartet Fwench Connection in Grand Café De Hofhouding in Buren. Het moet niet gekker worden! Zondagmiddag 15 januari 2017: ‘Nieuwjaarsconcert in ’t Hof’.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden