Nieuwjaarsconcert 2018

Januari 2018 – Een van de betere tradities bij De Hofhouding. Het Nieuwjaarsconcert! De zesde keer alweer en voor deze 2018 editie hebben we wederom een topact kunnen strikken: het ‘John Rijsdijk Trio’.  Want op zondagmiddag 14 januari proosten wij graag met u op een mooi, gezond en sprankelend 2018 onder het muzikale genot van de spiksplinternieuwe gypsy jazz formatie ‘John Rijsdijk Trio’.

John Rijsdijk Trio

Na het succesvolle debuutoptreden bij de Stichting Hot Club de France oktober vorig jaar presenteert Grand Café De Hofhouding tijdens het Nieuwjaarsconcert 2018 op zondag 14 januari het gloednieuwe ‘John Rijsdijk Trio’.
Alom gerespecteerd in de scene brengt John Rijsdijk samen met Jaïr Stunt (gitaar) en Martijn van den Brink (contrabas) een verfrissend repertoire ten gehore waar John’s eigen composities in centraal staan. Met pakkende melodieën, virtuose solo’s, mooie arrangementen en tal van uiteenlopende invloeden zoals jazz, klassiek, rock, latin, etc, creëeren zij op een onderscheidende wijze de ultieme balans in authenticiteit en creativiteit.

Het speelgenot evenals de muzikale interactie van deze drie heren is dan ook opvallend te noemen. Iets wat u zeker niet mag missen!

Nieuwjaarsconcert

Kijk, luister en geniet van dit spectaculaire trio. Gave muziek om lekker van te genieten met vrienden en familie. John Rijsdijk Trio in Grand Café De Hofhouding in Buren. Het #jazzcafé van de Betuwe! Zondagmiddag 14 januari 2018 vanaf half drie: ‘Nieuwjaarsconcert 2018 in ’t Hof’.

 

 

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden