Nu ook Liefmans Yell’oh on the rocks

Juli 2017 – Yell’oh is een tropische mix van limoen, vlierbloesem, basilicum, ananas en appel, wat zorgt voor een stevige, fruity bite. En laten we die nu mooi voor deze zomer in huis hebben! Net als bij de Liefmans Fruitesse serveren we de Yell’oh in een glas met veel ijs, wat zorgt voor een unieke bierervaring en ultieme verfrissing. Dit unieke smaakpallet en het lage alcoholpercentage van 3,8% maken dit fruitbier ook geschikt voor de niet-bierdrinker.

Yell’oh on the rocks heeft je snel beet. Dit fris aperobier is een tikkeltje eigenzinnig, maar vooral eentje met een stevige fruity bite. Zijn gedurfde mix van limoen, appel, vlierbloesem, basilicum en ananas laat je niet gauw los. Dit sprankelende aperobier komt helemaal tot zijn recht in het stijlvolle, maar speelse Liefmansglas.

Een wel heel speciaal bier

De Liefmans brouwers zijn al sinds jaar en dag aan de slag met krieken en de positieve reacties op hun creaties, bracht hen op nieuwe ideeën. Zo gingen ze aan de slag met exotisch fruit en kruiden en vanaf april kan iedereen proeven van Liefmans Yell’Oh, een verfrissend apéro-bier. Hello Yell’Oh! Marc Coesens, brouwmeester Liefmans: “De basis van Yell’Oh is een verzuurd bleekbier met heel wat kruiden en fruit. Basilicum en vlierbloesem maken Yell’Oh echt heel speciaal en ik ben er van overtuigd dat Yell’Oh ook heel inspirerend kan zijn voor bartenders en mixologists.

Naast de verrassende, nieuwe smaak, is ook de kleur bijzonder. Dankzij het lage alcoholpercentage van 3,8 % is Yell’Oh ook zeer doordrinkbaar.”

Waar en wanneer

Yell’Oh staat voor een nieuwe bier & apéro-ervaring op de momenten waar en wanneer jij er zin in hebt. Een weekend starten of eindigen, met vrienden op het zonovergoten terras van De Hofhouding. Jouw ultiem verwenmoment na een lange (werk)dag… jij kiest wanneer je Yell’Oh verkiest. Deze splinternieuwe Liefmans wordt gebotteld in een wit & geel gestreept flesje met een trendy design. En natuurlijk ontbreekt ook Rosa Merckx niet op het etiket. Het portret is een ode aan de eerste vrouwelijke brouwmeester van België. Zij had ruim veertig jaar de roerstok in handen en zij legde de basis voor de huidige smaak van de Liefmans brouwsels. Door haar inzet en haar know-how is Liefmans het kwaliteitsbier dat we vandaag drinken.

Kom zo snel mogelijk een Yell’Oh proeven op het mooiste terras van de Betuwe. Skol!

 

 

 

 

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden