Op vakantie naar het eiland Ibiza!

Oktober 2018 – Na een spectaculaire bloesem en een zonovergoten zomer is het even rust op de plaats en tijd voor een welverdiende vakantie. ´t Hof is dan ook gesloten van zondag 30 september tot en met maandag 8 oktober. Vanaf dinsdag 9 oktober zijn we weer geopend.

Weekje dicht

We zijn er uit. Gaat Ibiza worden dit jaar! Ja, ja. We horen u denken “was dat vorig jaar ook al niet zo?” En dat klopt. Maar een kniesoor die daar op let. We gaan naar het ‘Texel van het zuiden’. Zinnen verzetten, uitwaaien, bijkomen, feest vieren bij de Mambo en natuurlijk lekker luieren. En dan het allerergste. De Hofhouding gaat de hele week dicht.

Om even op krachten te komen van alle zomerse gekkigheid is Grand Café De Hofhouding dan ook gesloten van zondag 30 september tot en met maandag 8 oktober. Zijn we lekker op vakantie om even de boel de boel te laten. Heerlijk nixen en dat dan drie keer. Beetje genieten, lummelen en uitrusten om vanaf 9 oktober weer fris en fruitig aan ´t Hof te verschijnen.

Zo; dan bent u ook weer bijgepraat. Mochten wij u in de tussentijd niet meer zien dan wensen wij u een hele fijne week toe en dan zien wij u graag weer na 8 oktober.

Team Grand Café De Hofhouding

Anneke Derksen en Ludo Huising

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden