Op vakantie naar het eiland Ibiza!

Juni 2016 – En opeens zijn we een jaar noeste arbeid verder! Een jaar dat in het teken stond van het renoveren van onze gevel en ons nieuwe hippe terras. Tijd dus om de reisgidsen in te duiken en te kijken waar we onze vakantie gaan doorbrengen.

Op vakantie

We zijn er uit. Gaat Ibiza worden dit jaar! Ja, ja. We horen u denken “was dat vorig jaar ook al niet zo?” En dat klopt. Maar een kniesoor die daar op let. We gaan naar het ‘Texel van het zuiden’. Zinnen verzetten, uitwaaien, bijkomen, feest vieren in de Ushuaia en lekker luieren. En dan het allerergste. De Hofhouding gaat twee keer een week dicht.

Amsterdamse week

Wij op vakantie, De Hofhouding dicht. En wel van zaterdag 2 tot en met maandag 11 juli. Na deze vakantieweek start op 12 juli de nu al legendarisch ‘Amsterdamse week’. Een week vol met drinks, food and more uit onze hoofdstad. Vol met Amsterdamse studenten die u verrassen met de lekkerste en leukste week van het jaar. En u mag ook met ze op de foto!

Van de 18 de tot en met de 25ste juli is ‘Hof voor de tweede maal gesloten waarna de rust op 26 juli weer wederkeert door middel van onze reguliere openstelling.

Zo; dan bent u ook weer bijgepraat. Mochten wij u niet meer zien dan wensen wij u een hele fijne vakantie en dan tot na de 25ste juli.

Team Grand Café De Hofhouding

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden