Kom gezellig Paasontbijten

Maart 2018 – Zondag eerste en maandag tweede Paasdag kunt u voor een Hoffelijk Paasontbijt vanaf 10:oo uur aanschuiven. Heerlijk genieten van een prachtig ontbijt aan onze grote leestafel in gezelschap van onze andere gasten. Of aan een tafeltje met partner of wie weet de gehele familie.

Paasontbijt in ’t Hof

Al vanaf 10:00 uur kunt u in De Hofhouding terecht voor een heerlijk Paasmaal. De oplossing voor als u even geen tijd (of zin) heeft om alles te regelen voor het ontbijt. Of gewoon omdat het leuk en gezellig is om met buurtgenoten te ontbijten. Overigens kunnen we het Paasontbijt ook aanbieden als Paasbrunch of lunch. Alles is mogelijk tijdens de Pasen.

Hoffelijk ontbijten

Het Hoffelijke Paasontbijt bestaat uit de heerlijkste broodjes. Versgeperste jus orange. De verrukkelijkste koffie of cappuccino. En natuurlijk een kakelvers eitje. En dit alles voor de weekendbite prijs van € 9,50.

Dus blijf niet thuis zitten met de Pasen maar kom alleen, met z’n tweeen of met de gehele familie naar Grand Café De Hofhouding. Je kunt reserveren bij de hofdames op telefoonnummer 0344 572288 of via paasontbijt@dehofhouding.nl maar mag ook gewoon binnen lopen en aanschuiven!

Dat wordt genieten op Koninklijk niveau tijdens de Pasen.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden