Royal Jazz Jam – Come Together

Mei 2017 – Het muziekconcept van De Hofhouding ‘Royal Jazz Jam’ laat ook in 2017 weer van zich horen. Want op 14 mei is het podium voor Betuws toptalent meets The Beatles. Een heerlijke middag genieten van het mooiste wat de Betuwe op muzikaal gebied te bieden heeft!

The Beatles

Dat was nog eens een obscuur goed idee van onze Frans. We nodigen een aantal Betuwse supertalenten uit en gaan al jammend een ode brengen aan The Beatles. Briljant!!! En zo gezegd is zo gedikkie daan.  Met een wervelende gastenlijst aan regionale topmuzikanten als daar zijn Sylvie de Lyon (trompet) , Connie van KoninRJJ Come Togethergsbrugge (zang), Frank van de Woestijne (drums), Peter van de Woestijne (Hammond), Sacha Koppert (dwarsfluit), Edwin Loeff (zang) en waarschijnlijk Alain Pondman (sax) met vrouw (zang). En natuurlijk onze topper Frans van Oostrom op elektrisch gitaar niet te vergeten.

Come Together in De Hofhouding

Ze spelen muzikale interpretaties van populaire Beatlessongs met een jazzy feel. Nummers uit de giga playlist van één van de grootste bands ooit! Die ze dan totaal verbouwen in hun eigen aanstekelijke stijl. Herkenbare Engelse relaxjazz met dynamiek en interactie tussen de muzikanten. Een zinderende show gegarandeerd en meezingen mag! Meer informatie en boekingen bij Fwench himself.

Gaat een feest der herkenning worden. Gave muziek om lekker van te genieten met vrienden en familie.

Royal Jazz Jam

Royal Jazz Jam is de ultieme muzikale jazzpresentatie van de Betuwe. Want nemen we het podium in De Hofhouding, een supergoeie jazzband en zo nu en dan én of meerdere gastsolisten. Dan krijgen we geheid een jazzmiddag van groot formaat.

14 mei 2017

Komt dus allen genieten van ‘The Come Together Tour’ tijdens Royal Jazz Jam op 14 mei van 15:00 tot 18:00 uur in Grand Café De Hofhouding.

Foto’s van een mooie dag

We kunnen terugkijken op een geweldige dag. Klik hier voor de foto’s!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden