Royal Jazz Jam presenteert Fwench Connection

Maart 2016 – Het muziekconcept van De Hofhouding ‘Royal Jazz Jam’ laat ook in 2016 weer van zich horen. Want op 6 maart is het podium voor de spik splinter nieuwe formatie Fwench Connection.

20160306 - RJJFwench Connection

Fwench Connection is een nieuw obscuur djazztrio uit de Betuwe, met regionale toppers Frans van Oostrom op eclektrisch gitaar, Frank van de Woestijne op drums en Melvin Könings op contrabas. Ze spelen instrumentale interpretaties van populaire popsongs met een jazzy feel. Nummers uit de top 2000 die ze totaal verbouwen in hun eigen aanstekelijke stijl. Herkenbare relaxjazz met dynamiek en interactie tussen de muzikanten. Een zinderende show gegarandeerd en meezingen mag! Meer informatie en boekingen bij Fwench himself.

Gaat een feest der herkenning worden. Gave muziek om lekker van te genieten met vrienden en familie.

Royal Jazz Jam

Royal Jazz Jam is de ultieme muzikale jazzpresentatie van de Betuwe. Want nemen we het podium in De Hofhouding, een supergoeie jazzband en zo nu en dan én of meerdere gastsolisten. Dan krijgen we geheid een jazzmiddag van groot formaat.

6 maart 2016

Komt dus allen genieten van ‘Fwench Connection’ tijdens Royal Jazz Jam op 6 maart van 15:00 tot 18:00 uur in Grand Café De Hofhouding.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden