Sodas en Stills

Juni 2018 – Nieuw op het terras van De Hofhouding. Soda’s en Stills. Alcoholvrije cocktails en de lekkerste frisdranken met en zonder prik. Allemaal laag in calorieën en verfrissend voor de zomer. Helemaal van deze tijd. Mooie cocktails met veel ijs en het verste fruit in de juiste glazen om heerlijk van te genieten op ons zonovergoten terras.

Fris met een touch

Van een klassieke Mojito met munt en limoen tot een verfijnde Spritz met sinaasappel, een subtiele bubbel en een licht bittertje. Grand Café De Hofhouding heeft ze in huis. En dan het mooie. Het zijn allemaal smaakvolle Cocktails maar dan zonder alcohol. En we noemen ze ‘Mocktails’.

Mocktails

Smaakvolle mixen van Fïnley en Chaufontaine met de smaken Mojito, Spritz, Fusion Citroen en Fusion Limoen & munt. Stijlvol uitgeserveerd met veel ijs en het verste fruit. Heerlijk genieten maar dan zonder alcohol.

Fuzetea maar dan anders

En ook de ‘Stills’ geven we een enorme boost. Onze Fuzetea ijsthee zonder prik in de smaken Green, Perzik Hibiscus en Mango Kamille.

Stills
Met frisse smaken van citroen, volle perzik, zoete mango en zachte kamille. Super fris en smaakvol voor tijdens de warme zomerdag.

En wilt u mixen met GIN, Bacardi, Wodka of een ander lekker drankje. Alles is mogelijk in ’t Hof deze zomer! Wacht dus niet langer en ga ze proeven die zomerse lekkernijen. Wij heten u van harte welkom op het Hoffelijkste terras van de Betuwe voor een superfrisse ‘Sodas and Stills’ Mocktail en ijsthee.

 

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden