De Hofhouding staat te koop

Augustus 2018 – Grand Café De Hofhouding gaat de verkoop in. Na dik acht mooie en leerzame jaren is het moment aangebroken dat we De Hofhouding los gaan laten. Het is tijd geworden voor verandering.

Wat hebben we de afgelopen acht jaar genoten van ons prachtige bedrijf! Vol passie hebben we gewerkt aan het bekender maken van De Hofhouding in de regio. Geweldige evenementen georganiseerd, ludieke acties bedacht en fantastisch gewerkt met de leukste hofdames en heren.

Nieuwe uitdagingen

Maar daar staat een grote verantwoordelijkheid tegenover die soms alles beheerst. Het dagelijkse ritme van een Grand Café laat weinig ruimte voor andere zaken. En dus is de tijd aangebroken om te ontdekken wat er gebeurt als we uit de hectiek stappen. Even wat gas terugnemen om daarna weer nieuwe creatieve uitdagingen aan te gaan.

En gewoon weer door

Maar zover is het nog lang niet. We gaan eerst een nieuwe eigenaar zoeken voor De Hofhouding en ons naastgelegen woonhuis. Dus als u iemand weet of bent u zelf aan een Hoffelijk avontuur toe dan horen wij graag.

En tot die tijd zijn we gewoon zoals altijd ‘up and running’ en staat het team van De Hofhouding voor u klaar met de Hoffelijkste koffie, borrel en (weekend) bite.

Tot ziens in De Hofhouding,

 

Anneke Derksen en Ludo Huising

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden