Tijd voor Burense Bedrijfsruil

April 2016 – Ja het was even een maandje stilhouden, maar nu mag het dan ECHT naar buiten; het wordt tijd voor een Burense Bedrijfsruil. Per april dit jaar ruilen Bas en Milou, en Ludo en Anneke van bedrijfsleutels.

IMG_4657Hebbeding

Quote Milou; ‘Ik heb altijd al een keer een grand café willen hebben en Bas is nu eenmaal gek op (speciaal) bier’. Bas en Milou hebben inmiddels alweer ruim twee maanden kunnen wennen aan de Burense grond met hun hotel restaurant de Prins en naar eigen zeggen werd het gewoon weer tijd voor een nieuwe stap.

De tijd vliegt

Ook voor Ludo en Anneke is de tijd rijp voor iets nieuws. ‘Ja, we zitten hier nu gewoon al ruim vijf jaar…’time flies when you’re having fun’, grapt Anneke tussendoor, ‘En de Prins is voor ons zo’n tweede huis geworden, dat het eigenlijk een heel logische stap was.’

Op de vraag of ze naast bedrijfssleutels ook hun huissleutels wisselen, antwoordt Ludo; ‘Nee, wij blijven voorlopig wel gewoon naast de Hofhouding wonen. Het is even afwachten of dit logistiek te doen is, maar we verwachten eigenlijk geen problemen.’

Feestjes, partijen en overige reserveringen blijven op dezelfde voorwaarden doorgaan. Meer informatie volgt via Facebook en overige sociale media.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden