Liveoptreden Trio Blue Skies

Juli 2016 – Zondag 31 juli presenteren wij ons befaamde zondagmiddag matinée met jazzformatie Blue Skies. Dat wordt dus weer genieten geblazen. Terwijl u zich laat verwennen door middel van een een Hoffelijke borrel en bite wordt u ondergedompeld in de vrolijke klanken van de muziek van Blue Skies.
Instrumentale nummers afgewisseld met liedjes met zang passeren de revue. Een optreden om nog lang van na te genieten! Dit Gypsy Jazz Trio laat zich inspireren door de Hot Club Jazz Muziek. Ook wel bekend als Gypsy Swing of Gypsy Jazz. Het is een muziekstijl die door gitarist Django Reinhardt in de jaren 30 is ontstaan.

poster-trio-blue-skies-07-2016Trio Blue Skies

Trio Blue Skies bestaat uit Martijn van den Brink, Melvin Könings en Aleida Plat.

Beroepsmuzikant Martijn bespeelt zijn gitaar elegant, subtiel en met ingetogen kracht, waardoor hij een uitstekende samensmelting van zang en giaar weet te creëren. Naast jazzgitarist is Martijn actief als bassist. Martijn speelt in verschillende bezettingen met een allround reperttoire.

Melvin Könings speelt een jaar of 20 contrabas en heeft in talrijke groepen en combinaties gespeeld en opgetreden. Hij volgde een opleiding jazz bij de DJAM in Amsterdam en speelt veel stijlen. In zijn Betuwse band Groove Orchard gaat hij los op funk, reggea en pop. Ook speelt hij in een swingend jazztrio JazzBTW.

Zangeres Aleida is een bekend gezicht op vele podia. Haar warme krachtige stem en uitstraling vormen de basis voor een goed optreden. Naast de kwaliteit van de zang is het creëren van sfeer een belangrijk onderdeel van haar vak. Moeiteloos zingt zij de meest uiteenlopende stijlen. Sinds 1999 heeft zij de stap gewaagd om van het zingen haar beroep te maken.

Jazz in ´t Hof

Toptalent dus tijdens deze zomervakantie op het terras van De Hofhouding. En u kunt erbij zijn. Kom eind juli de 31 ste naar ´t Hof om te genieten van het Betuws muzikale toptrio Blue Skies. Tot dan!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden