Vedett komt met Session IPa van 2,7%

Mei 2018 – De Belgische brouwerij Duvel Moortgat komt met een laag alcoholisch bier, de Vedett Session IPA van 2,7%! Ons geduld is beloond want vanaf nu verkrijgbaar in uw stadscafé. De nieuwe Session IPA van Vedett. Dus kom genieten van deze nieuwe frisse rakker!

vedett session ipaGenieten met weinig alcohol

Vanaf half maart kun je genieten van de Vedett Session IPA, een bier met een sterke bitterheid en hopsmaak met een lager, ‘sessionable’, alcohol gehalte van 2.7 %. Een dorstlessend en fris bier, gebrouwen door de Vedett-brouwers met Cascade, Simcoe en Centennial hop.

Overal in de wereld winnen IPA bieren aan populariteit. De brouwers brachten in 2014 de Vedett Extra Ordinary IPA op de markt. En dit jaar willen ze opnieuw verrassen. De nieuwste trend in de bierwereld zijn bieren met een lager alcoholpercentage en véél smaak. Om aan die vraag te voldoen, kan je vanaf maart een gloednieuw pareltje proeven. Geen makkelijk bier om te maken, omdat alcohol bijdraagt tot volmondigheid en smaak, maar de Vedett brouwers gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Na meer dan een jaar van brouwen en proeven, ziet VEDETT Session IPA het levenslicht.

En vanaf heden kunnen we daar dus een laag alcoholisch bier in De Hofhouding aan toevoegen. meer weten? Klik op www.sessionipa.nl.

Vedett Session IPA op Twitter

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden