De Hofhouding is een Vedettmobiel rijker!

September 2017 – We waren er achter de schermen maar druk mee. Een echte oldtimer Vedettmobiel. Deze in 2010 gerestaureerde Renault 4 F6 (een verlengde bakkers bestelauto) stond al tijden te pronken bij de importeur van Vedett in Deventer; Duvel Moortgat Nederland.

Vedettmobiel

Het 33 jaar oude Franse bierbeest deed jarenlang dienst als rijdend reclameobject tijdens vele beurzen, feesten en evenementen door geheel Nederland. Maar tijden veranderen en bij Vedett lagen weer de nodige nieuwe plannen op het bureau. En dus moest er afscheid genomen worden van deze wonderbaarlijke gemotoriseerde reclamezuil. En precies op datzelfde moment kwamen wij in beeld. Met dank aan Werner Rijk van Duvel deden we direct een gooi naar het eigendom van die o zo mooie Francaise en zie hier… De rest is geschiedenis.

Nieuwe toekomst

De Vedettmobiel gaat in Buren weer de leukste avonturen beleven. Reken maar van yes! Maar eerst de presentatie aan alle gasten van De Hofhouding aankomend weekend.
Komt u ook kijken? De Vedettmobiel staat van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober te pronken op het voorterrein van De Hofhouding. De oude Franse dame ziet u graag komen!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden