Vrijdag is de Weekendbite

December 2018 – Als je eenmaal gaat stoppen dan is er vanaf dat moment van alles ‘de laatste’. En dus ook van de weekendbite. Of te wel aanstaande vrijdag 14 december kunt kon u komen genieten van de allerlaatste weekendbite. Met vooraf een stevige vrijdagmiddagborrel en vanaf zes een officieel weekendbite ‘The Final’ afscheidsdiner. En dat is niet nix, dus lees even verder!

Allerlaatste weekendbite

De allerlaatste weekendbite van Hofdame Ann. En die gaat uitpakken. Met de hulp van Maud en Bart gaat de keuken nog één keer volledig op zijn kop. Want onze laatste weekendbite gaat een compleet Italiaans 4 gangen diner worden! En gezien de verwachte belangstelling zijn er maximaal 50 reserveringen mogelijk. En die zijn nu allemaal uitverkocht!

De allerlaatste weekendbite:

CARPACCIO

FLINTERDUNNE OSSENHAAS MET RUCOLASALADE, PIJNBOOMPITTEN EN PARMEZAANSE KAAS

EEN SPOON SCORPPINO

CITROENSORBETIJS MET PROSECCO, WODKA EN LIMOEN

STOOFVLEES MET PAPPARDELLE

RUNDERSTOOFVLEES MET TOMAAT EN PASTA

TIRAMISU

MASCARPONE MET AMARETTO, KOFFIE EN LANGE VINGERS

Alles bij elkaar één groot Italiaans feest dat je als trouwe weekendbite aanhanger zeker niet mag had mogen missen. En ook nog eens voor de uitzonderlijke prijs van € 17,50

Reserveren verplicht!

Normaal doen we nooit zo moeilijk maar voor deze finaleknaller is het toch wel noodzaak dat u van te voren reserveert. We verwachten namelijk een enorme toeloop. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt! Reserveren doe je door het onderstaande formulier in te vullen. En doe het snel want één maal vol (50 couverts), dan zijn we ook uitverkocht ook!

Reserveren niet meer mogelijk!

Reserveren voor de laatste weekendbite op vrijdag 14 december is helaas niet meer mogelijk. We zijn helemaal uitverkocht!

 

P.s. Altijd al meer willen weten over de weekendbite? Klik dan hier!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden