Vrijdag is de Weekendbite

September 2018 – Zo nu en dan zijn hebben we een feestelijke aangelegenheid op vrijdag en dan dus geen #weekendbite. En dat is jammer! Of te wel aanstaande vrijdag 21 september geen vrijdagmiddagborrel en weekendbite. En dus even niet het glas heffen op … het weekend. Helaas.

Geen weekendbite vrijdag

Maar niet getreurd! We hebben het hele weekend nog voor de boeg. Met zaterdag de “Ik ga geen autowassen of boodschappen doen, maar neem een biertje” aanbieding (nootje van de zaak).
En zondag natuurlijk het nu al legendarische “Hoffelijke Zondag Matinee”. Heerlijk weer om te wandelen en daarna het café in. Lekker genieten van je zuur verdiende weekend met een heerlijk glas en smikkelende bite. Gezellig de laatste waarheden doornemen en vannehh “dat het zo niet langer kan met die dividendbelasting en weet ik het allemaal”. En dan nog een keer een laatste rondje bestellen. Heerlijk. Was het maar zondag!

Ook een feestje geven?

Je ziet het. Het echte uitruilen vindt bij De Hofhouding plaats. Dus mis het niet en kom zaterdag of zondag je gelijk halen. En een borrel natuurlijk!
Je kunt het natuurlijk ook omdraaien. En wel door zelf feest te vieren bij De Hofhouding. Mocht je plannen hebben of ideeën op willen doen? Klik dan hier!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden