We gaan weer dansen!

Oktober 2018 – Dames en heren, het is weer zover. WE GAAN DANSEN! En wel op Zaterdagavond 20 oktober 2018. Want De Hofhouding gaat alweer voor de zoveelste maal “Back to the 80’s”. Een lang gekoesterde wens gaat wederom in vervulling. Een jaren 80 disco avond. Dat is toch helemaal te wauw?

Back to the 80’s

Want leuk hoor al die hedendaagse muziekstromingen maar wat was er eigenlijk mis met Spandau Ballet en Prince. En onze eigen Spargo. Niks toch? Was alleen van een andere tijd. De tijd van Doe Maar. Beverly Hills 90210 en de intrede van de faxmachine (spring even van de hak op de tak). En wat dacht u van: de Rubiks Cube, verticale lamellen en (jawel daar is die) de walkman van Sony.

DJ BELUGO

Wel nu; naar die tijd gaan we terug. Vannehh ‘hatsiekiedee en hoppetaa, daar gaat die weer mensen’! Met onze ‘super niet normaal meer’ huis DJ BELUGO, het draaifenomeen uit Tiel, bent u op 20 oktober vanaf 21:00 uur van harte welkom. Dan gaan we helemaal uit onze panna. Met om 1 uur ‘DE FINALE’. Iedereen helemaal into dance. Oeijoeijoei. Mooie dingen!

Inschrijven

De toegangsprijs is € 5,-. Inschrijven doe je door hieronder het formulier in te vullen. Maar doe het wel snel want (ook een echte jaren tachtig opmerking) vol is vol! Met de bevestiging krijg je ook direct een Tikkie. Na ontvangst van je betaling ben je zeker van toegang. Tot 20 oktober!

Vul hier het formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw mobiele telefoonnummer

of e-mailadres (dan geven we een reactie terug dat het okee is en zo)

We komen lekker swingen tijdens de 'Disco Boogie Night' met (aantal personen)

O ja, dit moet ik ook nog even vertellen!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden