We gaan weer dansen!

2016 – Dames en heren, het is weer zover. WE GAAN DANSEN! En wel op zaterdagavond 13 februari 2016. Want De Hofhouding gaat alweer voor de vierde maal “Back to the 80’s”. Een lang gekoesterde wens gaat wederom in vervulling. Een jaren 80 disco avond. Dat is toch helemaal te wauw?

Baposter-discoavond-20160213ck to the 80’s

Want leuk hoor al die hedendaagse muziekstromingen maar wat was er eigenlijk mis met Spandau Ballet en Prince. En onze eigen Spargo. Niks toch? Was alleen van een andere tijd. De tijd van Doe Maar. Beverly Hills 90210 en de intrede van de faxmachine (spring even van de hak op de tak). En wat dacht u van: de Rubiks Cube, verticale lamellen en (jawel daar is die) de walkman van Sony.

DJ Rein de Sauvage

Wel nu; naar die tijd gaan we terug. Dat is toch helemaal super niet normaal. Met een echte DJ “Rein De Sauvage Nolting” bent u op 13 februari vanaf 21:00 uur van harte welkom. Dan gaan we helemaal uit onze panna. Met om 12 uur “DE LIEFDE”. Iedereen helemaal into de Valentijn. Oeijoeijoei. Mooie dingen!

Inschrijven

De toegangsprijs is € 5,-. Inschrijven doe je door hieronder het formulier in te vullen. Maar doe het wel snel want (ook een echte jaren tachtig opmerking)  vol is vol!

Vul hier het formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw mobiele telefoonnummer

of e-mailadres (dan geven we een reactie terug dat het okee is en zo)

We komen lekker smikkelen en smullen van de weekendbite met (aantal personen)

O ja, dat moet ik ook nog even vertellen!

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden