Weekendbite van top Chefkok Helmer Schot

2016 – Groot nieuws deze week! En ja we wisten het natuurlijk al. Maar nu de laatste puntjes op de ‘i’ staan kunnen we volmondig aankondigen. Chefkok Helmer Schot (die van De Prins) komt voor één keer de weekendbite voor ons koken.

En dat is uitzonderlijk. Want Helmer staat aan de vooravond van een groot avontuur. Hij en Janneke openen namelijk vanaf 10 februari hun eigen restaurant ‘Het Heerenlogement’ in Beusichem. Dus om nu te zeggen “hij had toch niets te doen” gaat ‘m dit keer zeker niet worden. Des te specialer is het dan ook dat we Helmer nog voor de grote opening in Beusichem hebben kunnen strikken. Met als enige opdracht; ‘maak voor onze gasten een Hoffelijke #weekendbite ala Helmer’. En dat kun je aan Helmer overlaten!

Komt dus allen genieten van deze speciale weekendbite. Gezien deze uitzonderlijke situatie (zowaar een chefkok in onze keuken) is het verstandig om te reserveren. En dat kan door donderdag of vrijdag op de dag zelf te bellen naar onze Hofdames Anneke en Nikki. Het telefoonnummer is 0344572288. U kunt overigens vanaf woensdag al ons antwoordapparaat inspreken. We hebben maximaal ruimte voor 30 couverts, dus wees er op tijd bij!

Oja, vooraf natuurlijk de #vrijmibo. Want na een week van hard werken. Ploeteren voor de baas. Kanonnenvoer voor de commercie. Is het tijd voor borrel en een bite.  En dat komt goed uit want wij hebben de vrijdagmiddagborrel. Het moment van de week om even lekker helemaal niets te moeten en gezellig samen met vrienden en bekenden het glas te heffen op … het weekend.

Zorgen wij voor een klein hapje tussendoor en blijven dan gewoon open tot iedereen weg is. En mocht je honger krijgen. Vanaf zes uur serveren wij dus onze bijzondere weekendbite.

En dan ook nog eens voor onze vaste prijs van € 9,50. Aanstaande vrijdag dus een wel hele speciale weekendbite: “Rouleau van kip feta en spinazie met pasta linten en een saus van zongedroogde tomaten” Maar we zijn nog niet klaar want ook het toetje kan niet achterblijven. Voor € 5,- creert (gaat veel verder dan ‘maakt’) Helmer “Een dessert van chocolade mousse met zeezout karamel”.

Gaat helemaal mooi worden!

WEEKENDBITE

ROULEAU VAN KIP FETA EN EEN SAUS VAN ZONGEDROOGDE TOMATEN SALADE VOOR € 9,50

DESSERT

CHOCOLADE MOUSSE MET ZEEZOUT KARAMEL VOOR € 5,-

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden