Weekje op vakantie

Januari 2018 – En dan opeens is het jaar 2017 voorbij! De bekende laatste loodjes liggen bijna achter ons. Na een feestelijk oud en nieuw en de dag daarna op 1 januari de Hoffelijke Nieuwjaarsborrel gaat het dan toch gebeuren. We gaan een weekje op vakantie en de boel gaat op slot van dinsdag 2 tot en met woensdag 11 januari 2018.

We kijken met een goed gevoel terug op een geweldig jaar. Een jaar dat in het teken stond van Fwench Connection en onze befaamde disco avonden en niet te vergeten de super aankoop van de eeuw van de enige echte Vedettmobiel. Vele feesten en partijen en het tweede ‘Hoffelijke kerst met Connie and Friends diner’. Tijd dus om de reisgidsen in te duiken en te kijken waar we een weekje vakantie gaan doorbrengen. En we kijken dit keer gewoon waar de zon schijnt en daar gaan we dan naar toe.

Op vakantie

Lekker niksen en dat dan drie keer. Even de boel, de boel. De bekende zinnen verzetten, uitwaaien, bijkomen, drankje drinken en lekker luieren. En dat maar liefst een week lang. bahbah!

Nieuwjaarsconcert met John Rijsdijk Trio

Maar we komen een week later gewoon weer terug en zijn weer paraat met onze reguliere openstelling vanaf donderdag 11 januari 2018! En met zondag 14 januari ons traditionele Nieuwjaarsconcert met ditmaal een spetterend optreden van de spiksplinternieuwe gypsy jazz formatie ,’ John Rijsdijk Trio’. Voor alle info [klik hier].

Zo; dan bent u ook weer bijgepraat. Mochten wij u niet meer zien dan wensen wij u een gezond en natuurlijk een ‘Hoffelijk’ 2018 en graag tot ziens op ons Nieuwjaarsconcert.

Ludo Huising, Anneke Derksen en Team Grand Café De Hofhouding

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden