Myrthe Hendriks tijdens WintersBuren

December 2017 – Op zaterdag 16 december bieden de ondernemers van Buren, met een knipoog naar de naderende feestdagen, u een warme, sfeervolle, gezellige en feestelijke avond onder de noemer ‘WintersBuren’.
De winkels en Horeca zorgen die avond voor veel sfeer in onze oude stadskern zowel buiten als binnen. Ook de Molen “De Prins van Oranje”, het Marechaussee museum en het museum Buren & Oranje kunt u bezoeken. Dit geldt ook voor de exposities in De Synagoge aan de Kniphoek en bij Anjo De Jong op de Achterbonenburg. Verspreid door de ommuurde stad zijn er veelzijdige optredens van zang- muziek- en toneelgezelschappen. Kortom, een prachtige sfeer die past bij de naderende kerstdagen.

WinterBuren

WintersBuren is een splinternieuw evenement dat zonder de brede steun en formidabele inzet van de vele ondernemers nooit zou kunnen slagen. En ook in De Hofhouding is het één en al WintersBuren. De oude smederij zal tijdens deze avond volledig verlicht zijn door honderden kaarsjes. Met als resultaat een prachtige sfeervolle ambiance waar u die avond kan genieten van heerlijke warme glühwein en de echte chocomel.

Myrthe Hendriks en de Afterparty “Neighbours 2017”

Maar we hebben meer in petto. Want we kunnen u nu definitief melden dat tijdens ‘WinterBuren’ Myrthe Hendriks gaat optreden op het podium van De Hofhouding. En dat na negenen, als de rust wederkeert in onze oude binnenstad, wij nog even door gaan tijdens onze afterparty “Neighbours 2017”. Genieten van welbekende klanken uit de jaren 80 met de lekkerste bieren en wijnen tot in de late uurtjes. En wie weet schuiven er nog koren aan die u verrassen met een spontaan optreden. Alles is mogelijk op 16 december.

Dus noteer in uw agenda: 16 december van zeven tot laat WintersBuren met Myrthe Hendriks en de afterparty “Neighbours 2017”!

Myrthe tijdens Muzikale Mo(NU)menten 2017 op het terras van Grand Café De Hofhouding.

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden