Optreden van Yellow Ribbon

Maart 2018 – En gelukkig hebben we ze wederom kunnen strikken. Yellow Ribbon. Het perfecte ensemble uit de Betuwe met niemand minder dan Marceline Loudon. Toptalent van de bovenste plank in De Hofhouding op zondagmiddag 11 maart 2018 vanaf 14:30 uur.

Repertoire

Yellow Ribbon treedt al op sinds 1986. En heeft in de loop der jaren een uiteenlopend repertoire opgebouwd: licht klassieke muziek, walsen, tango’s, zigeunermuziek, operette, musicalliedjes en onbenoembare lieflijke dan wel vrolijke niemendalletjes. Onze keuze hangt altijd samen met het publiek en het moment…

Toeters en bellen

Yellow Ribbon bestaat uit drie violistes, een altvioliste, een celliste en een pianiste. Met Anne van Walsum, Marceline Loudon, Elien Rogaar (viool), Jessica Vermeulen (altviool), Mirjam Michels (cello) en Nicky ten Bosch (Piano). Een optreden is altijd inclusief de nodige toeters, bellen en boa’s. Gegarandeerd een succes. U kunt gewoon bijpraten of luisteren tijdens het optreden. De muziek gaat gewoon door!

Reden voor u om zondag 11 maart alvast te blokken in uw agenda en heerlijk te komen genieten van allerhande Hoffelijke heerlijkheden en Yellow Ribbon.

Ondertussen op Twitter

ontworpen door Wessel Huising in opdracht van Grand Café De Hofhouding - alle rechten voorbehouden